//
cititi...
Uncategorized

Samsung Galaxy S3

In lumea electronicelor, oamenii asteapta cu nerabdarea lansarea unui nou gadget inovator care sa ii multumeasca din toate punctele de vedere. Dupa ce a aparut un nou telefon de exemplu, acestia vor din ce in ce mai mult ceva mai nou, mai performant decat precedentul, cu mai multe optiuni, o camera mai buna sau un aspect mai placut. Astfel tehnologia trebuie sa avanseze si sa satisfaca nevoile cumparatorilor care devin din ce in ce mai pretentiosi.
Acelasi lucru este valabil si pentru Samsung Galaxy S2. Doar dupa cateva luni de la lansarea glorioasa, cumparatorii au inceput deja sa se intrebe si sa-si imagineze cum va arata succesorul sau.
Primele zvonuri si cele mai aproape de adevar au venit de la o companie din Ucraina, Admost Photo Lab care a creat un design concept pentru succesorul lui Galaxy S2 , botezat de acestia evident Galaxy S3.

Iata cum arata Samsung Galaxy S3 in viziunea celor din cadrul companiei ucrainene:

De asemenea au aparut zvonuri cum ca Galaxy S3 va avea un procesor Exyonos, 1,8 Ghz dual-core. Se mai spune ca S3 s-ar putea sa-si surprinda publicul cu un ecran cu o rezolutie mai mare si este posibil sa aiba 2 Ghz RAM.
Sunt foarte putine lucruri concrete despre Samsung Galaxy S3, iar tot ce stim cu siguranta este ca va fi lansat in acest an. Nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem cu ce ne vor mai surprinde coreenii./ Stefana Suchar

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: