//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Tableta made in China

Tableta Novo 7

Tableta Novo 7

Chinezii sunt recunoscuti pentru cele mai multe inventii din domeniul tehnologic. Insa produsele chinezesti, trebuie sa recunoastem, nu se bucura de o reputatie prea pozitiva. Chiar daca sunt ieftine si la indemana oricui, se stie ca din punct de vedere al calitatii, acestea lasa de dorit.

Compania chineza MIPS Technologies a lansat Novo 7, prima tableta cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Conform yoda.ro, tableta are un display de 7 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Andy Rubin, vicepresedintele companiei Google, a declarat ca pretul scazut si caracteristicile performante ale noii tablete reprezinta un deosebit avantaj pentru utilizatorii de dispositive mobile.

Novo 7 este echipata cu un procesor Based XBurst JZ4770 cu frecventa de 1 GHz, un procesor grafic Vivante GC860 cu suport OpenGL si grafica 3. Alaturi de Android 4.0 Ice Cream Sandwich, sunt preinstalate aplicatii precum Gmail, Google Maps, Google Talk si Google Music.

Tableta Novo 7

Novo 7

Bateria are o autonomie de 30 de ore in stand-by, 25 de ore pentru redare muzica, 8 ore pentru redare filme, 7 ore pentru navigare pe Internet sau 6 ore pentru jocuri. Tableta are conectivitate 3G, Wi-Fi (802.11 b/g/n), USB 2.0, HDMI 1.3 si microSD si va fi disponibila la un pret de aproximativ 100 de dolari.

De calitatea acestui produs se vor convinge cei care se vor hotari sa faca o astfel de achizitie, urmand ca apoi sa-si faca o impresie si sa se hotarasca daca il vor incadra sau nu in categoria “chinezarii”.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: