//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Comunicarea prin scrisoare

In ziua de astazi scrisorile sunt foarte speciale deoarece nu prea mai comunica nimeni prin scrisori.Toata lumea comunica in primul rand electronic, adica prin minute gratuite, e messenger, prin SMS-uri, etc.

O scrisoare poate face o placuta nota discordanta in tot acest amalgam. Totusi, aceasta are locul ei special in subconsientul femeii. Contine acea doza de romantism care pastreaza barbatul in postura de barbat si face femeia sa se simta femeie cu adevarat. Scrisoarea este palpabila. Are un plic a carui hartie se poate ingalbeni cu trecerea timpului, iar coala sau colile din interior vor avea viata de cate ori scrisoare va fi citita si rascitita.Scrisorile chiar se pastreaza. Nu doar pentru ca sunt suportul unui gest care presupune romantism, ci si pentru ca putine femei se pot bucura de o scrisoare. Sau pentru ca respectiva femeie nu a mai primit vreodata o scrisoare. Scrisorile se pastreaza si pentru ca femeilor le place sa-si traiasca amintirile. Deschiderea unul e-mail sau a unui SMS este un gest tehnic. Deschiderea unei scrisori, atingerea hartiei si vizualizarea scrisului de mana reusesc mult mai bine sa refaca momente sau sa aduca trecutul in prezent.

Intotdeauna am incercat sa-i conving pe cei care imi cer sfatul sa fie originali. Sa nu faca in relatiile cu femeiele lucrurile pe care le fac si altii. O scrisoare presupune originalitate pentru ca foarte putini barbati mai apeleaza la acest gen de comunicare. Astfel, din cand in cand, cu ocazii speciale, scrie-i o scrisoarea. Vei avea si va avea de castigat.

http://www.google.com

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: