//
cititi...
Reţele sociale

Cum sa iti faci magazin online pe Facebook

Cel mai important portal de comparatii de preturi din Romania, ShopMania, anunta lansarea pe piata locala a aplicatiei destinate crearii de magazine online pe reteauna sociala cea mai mare, Facebook. Social Cart este gratuit si le permite detinatorilor de magazine online sa isi creeze o platforma dedicata de vanzare pe Facebook si sa o afiseze pe paginile proprii.

Arthur Radulescu, director general Asesoft Net a declarat ca Social Cart a fost contruit din dorinta de a pune la dispozitia magazinelor online un nou canal de vanzare intr-unul din cele mai mari medii de socializare ale momentului. Aplicaţia ofera posibilitatea de a valorifica in mod direct potentialul comunitatii de fani create in jurul unui magazin online sau al unui brand. Prin intermediul magazinului online de pe Facebook, utilizatorii retelei de socializare pot initia procesul de cumparare in cadrul magazinului online direct din interiorul Facebook.

Instalarea aplicatiei ShopMania Social Cart pe paginile Facebook are loc in cateva minute, iar generarea propriu-zisa a magazinului online pe Facebook se realizeaza prin intermediul contului ShopMania si al unui fisier de produse apartinand magazinului online. Gestionarea magazinului online de pe Facebook nu implica niciun efort suplimentar, deoarece toate informatiile prezente in catalogul de produse al magazinului sunt actualizate automat si pe Facebook.

Magazinele create pe Facebook cu ajutorul aplicatiei Social Cart integreaza, de asemenea, plugin-urile specifice platformei Facebook, precum cele de Share si Like, dar si optiunea de diseminare a informatiei catre platforma Twitter, cu scopul de a sustine magazinele online in cresterea gradului de vizibilitate a produselor din oferta.

Alaturi de widget-ul Mini Shop, destinat crearii si plasarii de extensii ale magazinelor online pe orice alt website sau blog, aplicatia ShopMania Social Cart urmareste valorificarea efectelor de sinergie ce se creeaza prin interconectarea comertului online cu mediile sociale.

Pagina de prezentare a aplicatiei ShopMania Social Cart poate fi accesata la adresa: http://cp.shopmania.ro/facebook/partner

 

Advertisements

Discussion

One thought on “Cum sa iti faci magazin online pe Facebook

  1. Super interesant articolul!

    Ca si adaugare, dupa ce-l faci mai trebuie mentionata Reducerea Pierderilor… 🙂 … celor care vand online si trimit colete Ramburs, le recomand sa foloseasca Baza Nationala a Clientilor Neseriosi, http://www.ClientiNeseriosi.ro , unde se poate verifica fiecare client nou, se pot adauga cei care nu ridica coletele ramburs si se poate recupera Paguba taxa de transport Tur-Retur, caci vor accepta sa o plateasca ca sa fie scosi …

    Firmele de telefonie Mobila au Preventel, iar bancile au Biroul de Credit, baze nationale de date cu clientii care au dat tepe in domeniul lor, era nevoie si de o Baza Nationala de date cu teparii Magazinelor Online care nu ridica coletele……

    Posted by Alex Marias | February 8, 2014, 9:14 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: