//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

SpareOne – un telefon care ţine încărcat 15 ani

Telefonul SpareOne

“Dacă ai pleca pe o insulă pustie, care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine?” Cu toţii cunoaştem acest joc de gândire, şi dacă ar fi să ne imaginăm răspunsul la această întrebare, cu siguranţă telefonul mobil ar fi unul din cele trei lucruri la care nu am putea renunţa.

Fie că ai un smartphone sau un telefon mai puţin performant, bateria este mereu un motiv de îngrijorare. V-aţi gândit vreodată cum aţi proceda într-o situaţie de urgenţă dacă s-ar descarca bateria telefonului? Xpal Power au creat telefonul de urgenţă SpareOne ce rezistă în standby o perioadă de 15 ani. Asta înseamnă că telefonul nu trebuie folosit ca unul obişnuit, deşi este dual band, conţine un microSIM şi este capabil să transmită atât coordonatele GPS cât şi ID-ul apelantului în timpul convorbirii.

Dacă SpareOane va fi folosit ca un telefon normal, bateria AA va rezista fără probleme 10 ore. Xpal Power recomandă bateriile Energizer Ultimate Lithium L91 proprii, iar una dintre  aceastea este inclusă în pachetul complet, telefonul fiind funcţionabil chiar de la prima utilizare.

“Viaţa” unei baterii normale nu depaşeşte 2 ani chiar dacă nu este folosită. SpareOne revoluţionează piaţa telefoniei mobile, chiar dacă modelul telefonului este unul simplu şi deloc atrăgător. Poate fi depozitat oriunde in casă sau uitat în torpedoul maşinii personale,  în situaţii de urgenţă poate salva chiar vieti.

Dacă optaţi pentru un plan de telefonie mobilă, SpareOne este compatibil doar cu T-Mobile si AT&T. De reţinut că 911 este apel gratuit iar SpareOne a fost conceput ca telefon pentru utilizarea în situaţii de urgenţă şi călătorie. Poate fi achiziţionat la pretul de 49.99$ şi este disponibil în diferite culori şi modele.

Video: Cum se utilizează telefonul SpareOne.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: