//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

HzO WaterBlock – te joci cu telefonul in apa

HzO WaterBlock, o tehnologie prezentata ieri in cadrul Expozitie CES din Las Vegas, promite mai mult decat celelalte si are o aplicabilitate extrem de larga. Aceasta se refera la o pelicula de protectie pentru toate PCB-urile sau elementele electronice ce ofera protectie la umezeala. Odata stropite cu aceasta solutie, componentele unui telefon mobil, de exemplu, vor functiona chiar si scufundate in apa fara nici un fel de protectie suplimentara.

Nu ma gandesc aici la aplicatii extreme, ci la situatiile mai mult decat uzuale in care ne scapam telefonul in lichide sau varsam acele lichide pe tastatura ori, mai rau, pe laptopul pus in functiune.

HzO WaterBlock ar fi dedicata momentan smartphone-urilor. Deocamdata a fost testata pe un telefon mobil Samsung, intr-un mod agresiv chiar. Cei care demonstreaza functionarea au luat un smartphone, i-au scos capacul din spate de la baterie si l-au scufundat aprins intr-un vas cu apa.

Trebuie sa recunosc ca mi-ar placea sa detin un astfel de telefon mobil care sa reziste la apa fara a avea nevoie de un milion de etansari si de o carcasa speciala, sa nu ii mai duc grija cand il scot in ploaie sau sa imi stea inima cand am varsat suc pe el.

Sursa: Playtech

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: