//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

În Windows 8 putem derula documentele cu privirea

Datorita noii tehnologii dezvoltate de Tobii Gaze, in curand vom putea interactiona direct cu smartphone-ul, tableta sau pc-ul. Totul doar mutand pur si simplu cu privirea zona de interes de pe ecran.

 

 

Datorita tehnologiei dezvoltate de Tobii Gaze, la Institutul de Tehnologie din Stockholm, vom putea rasfoi pagini web fara sa atingem ecranul smartphone-ului sau tabletei, sau fara sa folosim mouse-ul, mutand pur si simplu privirea asupra elementelor de pe ecran care prezinta interes.

 

Pana cand aceasta tehnologie va fi incorporata in viitoarele dispozitive mobile sau fixe, Tobii pune in valoare potentialul tehnologiei inventate de acestia cu ajutorul unor aplicatii demonstrative create pentru sistemul de operare Windows 8.

Printre acestea se numara o aplicatie pentru vizualizarea colectiilor de fotografii, in care galeriile de imagini pot fi derulate mutand pur si simplu privirea catre marginile ecranului. Alternativ, daca tinem privirea atintita o portiune anume din imagine, aplicatia activeaza in mod automat functia zoom pentru a scoate in evidenta detaliile.

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: