//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Iesi tot mai des la intalniri? Inseamna ca ti-ai instalat o noua aplicatie

Am ajuns la modesta concluzia ca tehnologia are rolul de a ne simplifica viata si chiar ne scapa de mari batai de cap. Si de cand avem la dispozitie o gama ampla de smartphone-uri , putem scapa chiar de cea mai acuta grija si anume…relatiile. Insa, pentru a nu face un salt atat de mare, ma voi rezuma la intalniri. Se pare ca un numar tot mai mare de oameni a inceput sa-si caute sufletul pereche utilizand diverse aplicatii ce le simplifica munca demna de un detectiv. Daca stam si ne gandim doar un pic, este destul de periculos sa iesim la intalnire cu o persoana recomandata de telefonul nostru mobil, insa creatorii acestor tipuri de aplicatii sustin ca nu exista motive de ingrijorare. Actualii utilizatori afirma chiar ca aceste aplicatii sunt mult mai eficiente decat site-urile de dating, deja demodate.

Daca esti devotat site-urilor de dating  poti astepta cu lunile sa te lauzi cu o intalnire ceva mai spumoasa, insa utilizand o aplicatie pentru telefon, scopul tau poate fi implinit doar in cateva zile. Care sunt etapele ce ne conduc la intalnirea de vis? Ne accesorizam profilul, oferim indicatii cu privinta la disponibilitatea noastra, iar apoi ne plimbam privirea peste profilurile celor inscrisi. Daca am pus ochii pe o anumita bomboana, persoana, scuzati, initiem o discutie si stabilim locul intalnirii. Astfel de aplicatii apartin chiar celor mai faimoase site-uri de online dating. Printre cele mai populare aplicatii se numara HowAboutWe si Grindr, aplicatie dedicata barbatilor gay.  Un lucru de luat in calcul ar fi ca aceste aplicatii nu ne permit sa oferim detalii cu privinta la domiciliul nostru tocmai pentru ca noi sa fim in siguranta.

Opiniile privind aceste aplicatii nu sunt inca foarte concise ori convingatoare. Unii sustin ca se intalnesc cu femei doar in cateva minute, altii se gandesc daca intalnirea  va fi de fapt ceea ce noi numim o aventura de-o noapte, altii le considera o binecuvantare, dar bineinteles, pericolul inca se afla in mintea multora.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Arhivă

Advertisements
%d bloggers like this: