//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Era digitală vs. comunicarea

În secolul XXI avansarea tehnologică și a tehnologiei au produs o revoluție atât tehnologic cât și în modul de transmitere a informațiilor.

Invadați de Smartphoane, iPod-uri, iPad-uri, diverse laptop-uri și alte “minunății” de acest gen, generația erei digitale cu greu rezistă măcar o zi fară telefonul mobil. Aceste instrumente ușoare și bine dotate economisesc timp, spațiu și resurse umane.

Imensele aplicații de pe mobil, tabletă, pc-uri și altele, au schimbat modurile de producere, difuzare și consumare a informației.  

Noile tehnologii schimbă și ecuatia privitului la TV. Tabletele PC create pentru utilizatorii care iși doresc o experiența ultra-mobilă, cu acces rapid la navigarea web, filme, muzică, jocuri, au și o “piață” imensă de aplicații: (de la prognoză de vreme până la GPS, de la citit ziare pana la selectarea postului TV. Printr-un singur clik iți poti selecta postul dorit.  Mai mult, nu mai e nevoie de imensele “căramide” pentru a fi informat.

Cu cât ajungem să obținem informații mai ușor cu atât mai mult înțelegem că tehnologia înseamnă timp și viteză. Nevoia de fi informat, de a comunica și a socializa cu prietenii prin e-mail, pe Facebook, Twitter, MeSpace ș.a., au dus  capacitatea de răspândire  a internetului la un nivel superior. Fie ca ești în tren, la școală cu prietenii sau în vacanță la mare va exista întotdeauna un dispozitiv precum telefonul sau E-book-ul Amazon Kindle Wi-Fi care te va ține la curent cu tot ceea ce se intampla oriunde în lume.

Mai mult, noua tehnologie a introdus astăzi o metoda mai ușoara de a accesa Internetul. Nu mai e nevoie să ții minte toate adresele, Google a simplificat procesul.  Cu un simplu search iți poți cauta rapid informația dorită.

Pe langă accesarea și transmiterea  rapidă a conținutului acestea pun la dispoziția clienților un disign sclipitor, un stil rafinat și elegant.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: