//
cititi...
Tehnologii noi de comunicare

Noul laptop de metal si sticla – HP Spectre

HP Spectre este, cel puțin din punct de vedere estetic, unul dintre cele mai spectaculoase ultrabook-uri lansate până în prezent. Cu un profil extrem de subțire și o construcție minimalistă, ce pune accent pe șasiul metalic și capacul acoperit cu sticlă neagră, ultraportabilul de 14 inci de la Hewlett Packard promite un pachet complet de estetică, viteză și autonomie.

Ceva mai mare decât majoritatea ultrabook-urilor de pe piață, cu o diagonală de 14 inci și o rezoluție a display-ului iluminat LED de 1600×900 de pixeli, Spectre este bazat pe un procesor Intel Core i5. Configurația standard include 4GB de memorie RAM și un SSD de 128GB, ambele expansibile până la 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare.

Grosimea laptopului este de 2 cm, iar greutatea de 1,71 kg este rezonabilă pentru dimensiunile aparatului. Dotările tehnice mai includ o tastatură retroiluminată, un cititor de cartele SD și un set de difuzoare Beats Audio. Porturile sunt destul de diverse pentru un laptop din această categorie: 1 Ethernet, 1 HDMI, 1 MiniDisplayPort și două porturi USB. Conform producătorului, autonomia modelului Spectre va fi de aproximativ 9 ore.

Pe frontul wireless, HP Spectre este compatibil WiFi N, Bluetooth, NFC și WiDi, noul standard pentru conectarea fără fir a unui display dezvoltat de intel. Portabilul va fi disponibil de luna viitoare, la un preț de aproximativ 1400$.

Sursa: Stylereport

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: