//
cititi...
Uncategorized

Samsung va lansa smartphone-urile Star 3 și Star 3 DUOS în 2012

Conform site-ului www.connect.ro, compania Samsug Electronics a anunțat că va lansa două noi modele de smartphone-uri entry-level, Samsung Star 3 și Samsung Star 3 DUOS.

Samsung Star 3 va fi dotat cu ecran touchscreen QVGA, cu o diagonală de 3 inch și o rezoluție de 240 x 320 pixeli. Acest model va avea o cameră cu senzor de 3.2 megapixeli și auto-focus. De asemenea, telefonul va avea o memorie de 20 MB și slot pentru card microSD de maximum 16 GB.

Smartphone-ul va beneficia de suport pentru Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 b/g/n și USB 2.0. Acesta va avea o greutate de doar 95 g, dimensiunile: 102 x 58 x 11.5 mm și un acumulator de 1000 mAh.

Samsung Star 3 va avea câteva aplicații pre-încărcate, cum ar fi Opera Mini, și suport pentru Facebook și Twitter. Modelul nu va dispune de tehnologie 3G şi GPS

În ceea ce privește specificațiile celui de-al doilea model, acestea sunt aceleași cu ale lui Samsung Star 3. Singurul lucru în plus pe care îl va avea modelul DUOS este faptul că permite utilizatorului să folosească două cartele SIM.

Samsung Star 3 şi Samsung Star 3 DUOS vor fi lansate la sfârşitul lunii ianuarie în Rusia, urmând ca mai apoi să apară în Europa, Africa, America de Sud, Orientul Mijlociu şi Asia./ Ancuța Ștempel

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: