//
cititi...
Reţele sociale

Timeline pentru toti utilizatorii Facebook

Lansata la mijlocul lunii decembrie, interfata Timeline reprezinta o ordonare cronologica a activitatii pe Facebook pe care au avut-o utilizatorii de la inscrierea pe site-ul de socializare. Incepand cu 1 februarie, toti utilizatorii de Facebook vor trece la Timeline, noua interfata Facebook, fie ca isi doresc asta sau nu. Daca interfata traditionala ordona activitatile utilizatorilor intr-o ordine cronologica exacta, noua interfata va selecta in mod automat cele mai importante postari ale utilizatorilor si le va afisa pe Wall-urile acestora. Informatiile postate de-a lungul timpului sunt atasate in stanga si dreapta unei linii. Aceasta din urma surprinde trecerea timpului prin atasarea de evenimente diverselor momente de-a lungul anilor.

O alta noutate Timeline este posibilitatea adaugarii unei “coperte la profil” – o poza cu dimensiuni mari, asezata chiar pe frotispiciul paginii de profil.

Dupa ce vor fi trecuti in mod automat la noua interfata, utilizatorii vor avea la dispozitie sapte zile pentru a selecta postarile, fotografiile si evenimentele care le vor aparea pe Wall-uri. Pentru a elimina un element, trebuie sa dati click pe creionul din dreapta-sus a unei rubrici, dupa care sa selectati optiunea Hide from Timeline (sau Ascunde din Cronologie, pentru cei care folosesc Facebook in limba romana).

Advertisements

Discussion

One thought on “Timeline pentru toti utilizatorii Facebook

  1. Hello just wanted to give you a quick heads up. The words in your content seem to be running off the screen in Firefox.
    I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I figured I’d post to
    let you know. The design and style look great though! Hope you get the problem resolved soon.
    Kudos

    Posted by http://www.thiscovers.com/ | June 23, 2013, 7:45 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: