//
cititi...
Uncategorized

Internetul- Un pericol pentru PR?

            Internetul oferă un potenţial masiv de comunicare pentru utilizatori. Aceasta  este o dezvoltare durabilă, pentru că oferă oricui „se poate conecta” ocazia de a se angaja in exprimarea fără constrângeri a opiniilor şi prejudecăţilor, în certuri aprinse, discuţii documentate şamd. Este un Colţ electronic al Vorbitorilor, care se găseşte oriunde, plin de furie.

Toate acestea îi privesc pe oamenii de PR. Ei se tem că lumea ar  putea schimba remarci incomode şi critici ostile despre organizaţiile lor. Pe scurt, reputaţii construite cu multă muncă şi menţinute cu atenţie ar putea fi puse în pericol. Unii oameni de PR se apucă de monitorizate, cum pot ei mai bine, sperând să poată să pareze orice ar considera ei ca fiind comentariu negativ şi, ca metodă pozitivă, să creeze mai multe pagini informative pentru a contracara speculaţia cu fapte.

Exact cât de mare este ameninţarea pe care o  prezintă internetul la adresa branşei PR-ului nu stie nimeni. În timp, toate organizaţiile s-au obişnuit cu caracterul de accesibil tuturor al Internetului, cu ecxepţia, poate, a celor care au fost şi pe bună dreptate daţi în vileag de a fi fost economi în ceea ce priveşte adevărul.

Advertisements

Discussion

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: